Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Ayalon: “İsrail’in Gazze’deki Saldırılarına İlişkin Açıklamaları”

Ayalon: “İsrail’in Gazze’deki Saldırılarına İlişkin Açıklamaları”

Haberler Z Haberler Z -
0

Ayalon’un Filistinlilerin Durumu Hakkındaki Açıklamaları

Ayalon, ABC News Avustralya’ya yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’deki saldırıları altındaki Filistinlilerin durumunu değerlendirdi. “Özgürlüğü hayal eden ancak onu göremeyen insanların hayatı. Beğensek de beğenmesek de milyonların hayatını kontrol ediyoruz.” sözlerini kullandı.

Ayalon’un İsrail’e Karşı Tavrı

Ayalon, Gazze veya işgal altındaki Batı Şeria’da yaşayan bir Filistinli olsaydınız, İsrail’e bakış açınız ne olurdu?” sorusuna ise “Özgürlüğümü elde etmek için İsrail’e karşı savaşırdım. Özgürlüğüme ulaşmak için her şeyi yapardım.” şeklinde yanıt verdi.

İsrail’in Aşırı Sağcı Bakanlarına İlişkin Değerlendirmesi

Ayalon, İsrail’in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ve Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir için “Onları terörist olarak görüyorum. İsrail toplumunun küçük bir kısmını temsil ediyorlar ama güçlerini bizim koalisyon sistemimizden alıyorlar.” açıklamasında bulundu.

Çocukların Öldürülmesi İddialarına Yanıtı

Ayalon, muhabirin, “İsrail’in neden bu kadar çok çocuğu öldürmeye ihtiyaç duyduğunu anlamadığını” belirtmesi üzerine, “Buna ihtiyacımız yok. Hamas’ın siviller arasına yerleştiğini” öne sürerek açıklama yaptı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir