Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Tekirdağ’daki Okullarda Öğrenciler Fiziksel Aktiviteyle Ders Başında

Tekirdağ’daki Okullarda Öğrenciler Fiziksel Aktiviteyle Ders Başında

Haberler Z Haberler Z -
0

Öğrenciler Müzik Eşliğinde Ders Başı Yapıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen program kapsamında Tekirdağ’daki okullarda öğrenciler, **müzik eşliğinde fiziksel aktivite yaparak** ders başı yapıyor.

Okullarda Fiziksel Aktivite Alışkanlığı Kazandırılıyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Ebru Esen, **Nurettin Ekmekçioğlu İlkokulu’nda** yaptığı açıklamada, eğitim-öğretim yılı başından bu yana okullarda öğrencilere **düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı** kazandırıldığını söyledi.

Öğrencilerin Motivasyonu Artıyor

Esen, öğrencilerin **spor yaparken eğlendiğini ve derslerine motive olduklarını** belirterek, amaçlarının öğrencilerin güne **enerjik ve mutlu başlamalarını sağlamak** olduğunu vurguladı. Esen, sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini ve fiziksel aktivitelerle öğrencilerin derslere olan ilgilerinin arttığını ifade etti.

Öğrencilerin Sporu Sevmesi Hedefleniyor

Esen, **öğrencilerin ruhsal ve akademik gelişimlerini olumlu yönde etkilemeyi** ve **sporu sevdirmeyi** amaçladıklarını dile getirerek, toplumda spor ve egzersizin önemi hakkında farkındalık oluşturarak ailelerin de bilinçlendirilmesini hedeflediklerini belirtti.

Öğrencilerden Olumlu Geri Dönüşler

Öğrencilerden **İremsu Bal**, sağlıklı olabilmek adına sporun önemini bildiğini ifade ederken, **Bahar Ertuğ** ise öğretmenleriyle spor yapmanın keyifli olduğunu ve derslerinin daha zevkli geçtiğini kaydetti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir