Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Tüketiciler Derneği Uyarıyor: Bayram Alışveriş ve Tatil Planlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tüketiciler Derneği Uyarıyor: Bayram Alışveriş ve Tatil Planlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Haberler Z Haberler Z -
0

Bayram Alışverişinde Sağlığınızı Tehlikeye Atmayın

Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Levent Küçük, bayram öncesi yaşanabilecek mağduriyetlere dikkat çekti. Gıda alışverişlerinde tanıdık ve güvenilir yerlerin tercih edilmesi gerektiğini vurgulayarak, son kullanım tarihine dikkat edilmesi gerektiğini hatırlattı. Ayrıca, açıkta satılan gıda ürünlerine karşı da dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Güvenilir Firmaları Tercih Edin

Bayram tatilinin 9 gün olması sebebiyle tatil planlarının arttığını belirten Küçük, tatil rezervasyonları ve ulaşımda güvenilir firmaların tercih edilmesi gerektiğini vurguladı. Özellikle bungalov ve çadır tatili gibi yeni trendlerde güvenilir kişilere ve firmalara itibar edilmesini önerdi. Rezervasyon yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları da tüketicilere hatırlattı.

Fiyat Listelerine Dikkat!

Tatil bölgelerinde restoran, kafe ve pastanelerin giriş kapısı ve masalarında fiyat listelerinin olması gerektiğini vurgulayan Küçük, tüketicilerin fiyatları görmesi gerektiğini belirtti. Fahiş fiyatlarla karşılaşılma ihtimaline karşı tüketicilerin şikayetlerini yapmalarını önerdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir