Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Antalya’da Eşi Tarafından Öldürülen Kadının Hikayesi

Antalya’da Eşi Tarafından Öldürülen Kadının Hikayesi

Haberler Z Haberler Z -
0

Aksu İlçesi’nde Yaşanan Acı Olay

29 Nisan’da Aksu ilçesi Macun Mahallesi’nde meydana gelen olay, Antalya’yı yasa boğdu. Aksu Gençlik Merkezi’nde çalışan Saibe Akdağ ile eşi Ercan Akdağ arasında çıkan tartışma, büyük bir trajediye dönüştü.

Acımasız Cinayet

Tartışmanın büyümesi üzerine Ercan Akdağ, evde bulunan keserle eşine saldırdı. Üç çocuk annesi Saibe Akdağ, yere yığıldığında Ercan Akdağ, acil yardım çağrısında bulunarak yardım istedi. Ancak Saibe Akdağ, 6 Mayıs’ta hastanede hayatını kaybetti.

Adaletin Peşinde

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli olarak görülen Ercan Akdağ’ı gözaltına aldı. Akdağ, sorgusunda eşine keserle saldırdığını itiraf etti. Mahkeme tarafından tutuklanan Ercan Akdağ, ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla yargılanacak.

Tanıkların İfadeleri

Duruşmada tanık olarak dinlenen sağlık teknisyeni, Saibe Akdağ’ın vücudunda dikkat çeken yaraların olduğunu belirtti. Tanıkların ifadeleri ve deliller, acımasız cinayetin vahşetini ortaya koydu.

Saibe Akdağ’ın adaleti için mücadele eden ailesi ve yakınları, duruşmaları yakından takip ediyor ve adaletin yerini bulmasını bekliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir