Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Elazığ’da CHP Belediye Başkan Adayı Tehdit Edildi, Belediye Başkanından Şikayetçi Oldu

Elazığ’da CHP Belediye Başkan Adayı Tehdit Edildi, Belediye Başkanından Şikayetçi Oldu

Haberler Z Haberler Z -
0

CHP Adayı Tehdit Edildi, Belediye Başkanından Şikayetçi Oldu

Elazığ’ın Baskil ilçesinde CHP Belediye Başkan adayı Veli Baygeldi, AKP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi önünden geçerken bir kişi tarafından tehdit edildi. Yaşanan olayın ardından ise Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat’ın 50 kişilik bir grupla gelerek Baygeldi’yi tehdit ettiği iddia edildi.

Baygeldi Kahvehane Güvenliğine Alındı

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Belediye Başkan adayı Veli Baygeldi, tehdit sonrasında olayın büyümemesi için bir kahvehaneye götürüldü. Ancak kısa bir süre sonra Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat’ın grubuyla gelerek Baygeldi’yi tehdit ettiği iddiası ortaya atıldı. Polisin müdahalesiyle grup dağıtıldı.

Şikayet Polise İletildi

Yaşanan olayın ardından Baygeldi, Baskil İlçe Emniyet Amirliği’ne giderek şahıslardan şikayetçi oldu. Baygeldi, yaşadıklarını anlatırken, olayın seyrini şu sözlerle aktardı: “SKM önünden geçerken bir kişi tarafından tehdit edildim. Ardından Belediye Başkanı Akmurat’ın grubu gelerek beni tehdit etti. Kendisinden ve tehdit eden şahıslardan şikayetçiyim.”

Akmurat’a Karşı Suç Duyurusu

Baygeldi, polis ekiplerinin müdahalesi sonucu kalabalığın dağılmasının ardından, Belediye Başkanı İhsan Akmurat’ın kendisini tehdit ettiğini duyduğunu belirtti. Akmurat’ın, “Neredesin ulan neredesin. Sizi tek tuşumla patlatacağım” dediğini iddia eden Baygeldi, tehdit eden şahıslardan ve Akmurat’tan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir