Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Hilarie Burton, Gri Saçlarıyla Instagram’da Büyük İlgi Çekti

Hilarie Burton, Gri Saçlarıyla Instagram’da Büyük İlgi Çekti

Haberler Z Haberler Z -
0

“One Tree Hill” Yıldızı Hilarie Burton, Saç Rengini Değiştirerek Dikkatleri Üzerine Çekti

‘Channel 4’te yayınlanan popüler Amerikan draması “One Tree Hill”de Peyton Sawyer rolüyle tanınan Hilarie Burton, boyatmadığı ve grilerin çıkmaya başladığı saçlarıyla dikkat çekiyordu. Geçtiğimiz çarşamba günü Instagram hesabından paylaşım yapan Burton, 1,8 milyon takipçisiyle yeni imajını paylaştı.

Hilarie Burton, Ünlü Rolü Peyton Sawyer ile Hafızalara Kazındı

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Sawyer, dizinin dokuz sezonunun altısında rol aldı. Finalde sevgilisi Lucas Scott ile birlikte dünyayı dolaşmaya çıkan karakteriyle izleyicilerin sevgilisi haline geldi. Burton, “One Tree Hill”daki rolünden sonra birçok hit diziye konuk oldu, aralarında “Grey’s Anatomy” ve “Lethal Weapon” da bulunmaktadır.

Yeni Saç Stiliyle Hayranlarını Şaşırttı

Ünlü oyuncu Burton, yayınladığı son fotoğrafında sarı saçlarından tamamen vazgeçerek saçlarını gri tonuna boyattı. Paylaştığı fotoğrafta kameraya dudaklarını büzerek poz veren Burton, saçlarını omuzlarından aşağı doğru sallandırarak cesur bir görünüm sergiledi. Straplez siyah bir elbise giydiği ve makyaj yaptığı fotoğraf, hayranlarından büyük beğeni topladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir