Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Sosyal Medya Fenomenleri Eylül Öztürk ve Kenan Özkan’a Swinger İddialarına Yanıt Geldi

Sosyal Medya Fenomenleri Eylül Öztürk ve Kenan Özkan’a Swinger İddialarına Yanıt Geldi

Haberler Z Haberler Z -
0

Deniz Akkaya’nın İddiaları

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olan Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti, mal varlıklarına el konulması ve şirketlerine kayyum atanmasıyla ilgili haberlere konu olmuştu. Ancak, bu süreçte çiftin swinger partileri düzenlediği iddiaları da gündeme gelmişti.

Ünlü model Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Evinde kokainle birlikte swinger partileri düzenlediğinizle ilgili bütün komşularınız konuşuyor. Bu partileri çocuklar yukarıda uyurken yapıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Akkaya, başka ünlülerin benzer hikayelerine de atıfta bulunarak, çiftin yaşadığı iddiaları desteklemeye çalışmıştı.

Kenan Özkan’ın Cevabı

Deniz Akkaya’nın swinger iddiaları üzerine sessizliğini bozan Kenan Özkan ise X platformunda bir paylaşım yaparak iddialara yanıt verdi. “Bakın biz bir şeylere cevap verip kanıtladıkça çıtanın bokunu çıkardılar. Şimdi de başka şeylerin iftirasını atmaya başladılar” diyen Özkan, iddiaların asılsız olduğunu savundu.

Özkan, paylaşımında, “Ya arkadaşım kanser gibisiniz. Bir yanda anneye çocuğa küfür eden kadın var, millet bunu savunuyor. Üstelik ne dese kanıtladık. Bana belge göster oradan ötme” diyerek kendisini savundu.

İlgili Yazılar