Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe ile Beşiktaş Arasındaki Derbilerde Kartlar Havada Uçuşuyor

Fenerbahçe ile Beşiktaş Arasındaki Derbilerde Kartlar Havada Uçuşuyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Sarı ve Kırmızı Kartların Hüküm Sürdüğü Derbiler

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki rekabette son dönemde kartlar havada uçuşuyor. İki takım arasında oynanan son 29 müsabakada hakemler, toplam 18 kırmızı ve 181 sarı kart gösterdi.

Fenerbahçe’nin Kart İstatistikleri

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynadığı son 29 derbide 94 kez kart gördü. Sarı-lacivertli futbolculara, bu maçlarda 6 kırmızı ve 88 sarı kart çıktı. Ligin ilk yarısında oynanan mücadelede Fenerbahçe forması giyen isimlerden Samet Akaydin, Edin Dzeko, Fred ve İrfan Can Kahveci, hakem Atilla Karaoğlan tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Beşiktaş’ın Kart İstatistikleri

Rekabetteki son 29 derbide Beşiktaş, Fenerbahçe’ye göre daha “hırçın” bir görüntü sergiledi. Siyah-beyazlı futbolculara, bu maçlarda 12 kırmızı ve 93 sarı kart olmak üzere toplam 105 kart gösterildi. Beşiktaş’ın ev sahibi olduğu lig maçında da hakem Atilla Karaoğlan 9 kez sarı kartına başvurdu.

Son 7 Derbide Kart Durumu

İki takım arasında yapılan son 7 müsabakada futbolcular, 2 kırmızı ve 50 sarı kart ile cezalandırıldı. Geçen sezonun rövanş maçı ise unutulmayacak anlara sahne olmuştu. Fenerbahçe’nin 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Beşiktaş 10 kişi kaldı, ancak siyah-beyazlılar geriden gelerek rakibini 4-2 mağlup etti. Bahse konu maçta Beşiktaş’a 1 kırmızı kartın yanı sıra her iki ekibe de 3’er sarı kart gösterildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir