Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trendyol Süper Lig, İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga ve İtalya Serie A Bu Hafta Dev Müsabakalara Sahne Olacak

Trendyol Süper Lig, İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga ve İtalya Serie A Bu Hafta Dev Müsabakalara Sahne Olacak

Haberler Z Haberler Z -
0

Fenerbahçe ile Galatasaray Derbisi

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında büyük bir derbi maçı oynanacak. Kadıköy’deki mücadele 24 Aralık Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Fenerbahçe, 43 puan ve averajla zirvede yer alırken, aynı puana sahip Galatasaray ikinci sırada bulunuyor.

Liderlik İçin Kritik Mücadele: Liverpool vs. Arsenal

İngiltere Premier Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren bir maçta Liverpool ile Arsenal karşı karşıya gelecek. Anfield Stadı’ndaki müsabaka 23 Aralık Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak. Arsenal, topladığı 39 puanla liderlik koltuğunda otururken, geçen hafta Manchester United ile berabere kalan Liverpool ise 38 puanla ikinci sıradadır.

Tottenham Ev Sahibi: Tottenham vs. Everton

Premier Lig’in 18. haftasında Tottenham, Everton’u evinde konuk edecek. Tottenham Hotspur Stadı’ndaki maç TSİ 18.00’da başlayacak. Tottenham, 17 hafta sonunda topladığı 33 puanla 5. sırada yer alırken, sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle ceza alan Everton ise 16 puanla 16. basamakta bulunuyor.

Atletico Madrid vs. Sevilla: Ertelenen Maç

İspanya La Liga’da 4. haftada ertelenen bir maçta Atletico Madrid ile Sevilla karşı karşıya gelecek. Metropolitano Stadı’ndaki mücadele 23 Aralık Cumartesi günü saat 18.15’te başlayacak. Atletico Madrid, ligde 35 puanla 4. sırada yer alırken, Sevilla ise 16 puanla 14. sırada bulunuyor.

Roma vs. Napoli: Serie A Mücadelesi

İtalya Serie A’nın 17. haftasında Roma ile Napoli karşı karşıya gelecek. Roma Olimpiyat Stadı’ndaki maç 23 Aralık Cumartesi günü saat 22.45’te başlayacak. Napoli, 16 haftada elde ettiği 27 puanla 5. sırada yer alırken, 25 puanlı Roma ise 8. sırada bulunuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir