Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Bayram Namazı Sonrası Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Bayram Namazı Sonrası Açıklama

Haberler Z Haberler Z -
0

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ramazan ve Bayram Mesajı Verdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bayram namazını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Beştepe Millet Camisi’nde kıldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Ramazan’ın önemine vurgu yaparak, elde edilen güzelliklerin tüm yıla yayılmasını diledi.

Ramazan: Birlik, Beraberlik, Huzur, Dayanışma, Kur’an ve İlim Ayıdır

Yılmaz, Ramazan’ın birliğin, beraberliğin, huzurun, dayanışmanın, Kur’an’ın ve ilmin ayı olduğunu belirterek, toplumun bu değerleri daha da pekiştirmesi gerektiğini ifade etti. Kardeşlik ve birliğin önemine vurgu yapan Yılmaz, Türk Milleti ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Gazze’deki Zulümlere Dikkat Çekti

Yılmaz, hüzünlü bir Ramazan ve bayram geçirdiklerini belirterek, özellikle Gazze’deki zulümlere ve diğer mazlumların yaşadığı acılara dikkat çekti. İnsanlık olarak bu tür zulümlere karşı daha güçlü bir ses çıkarmamız gerektiğini vurgulayan Yılmaz, tüm insanlığın bu konuda bir araya gelerek adil bir dünya için çaba göstermesi gerektiğini söyledi.

Kardeşlik ve Birlik Vurgusu

Yılmaz, herkesin huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ederken, toplumun kardeşlik, birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceklerini belirtti. Bayramın sevincini ve neşesini yaşarken, aynı zamanda mazlumların ve zulme uğrayanların da yanında olduklarını ifade etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir