Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Doğan Cem Geleceğin Önemli İsimlerinden Olacağını Gösterdi

Doğan Cem Geleceğin Önemli İsimlerinden Olacağını Gösterdi

Haberler Z Haberler Z -
0

Doğan Cem’in Youtube’da yaptığı coverlar ve şarkılarla başlayan sesi, kendisine platformda büyük bir beğeni kazandırdı. Artık birçok insan sesini duyduğuna göre, son çıkan “Sır gibi” şarkısı ile de ön plana çıkmayı başardı. Doğan Cem, 24 yaşında bir opera sanatçısı olmayı hedefliyor ve aslen Zonguldak’tan geliyor.

İstanbul Müzik Konservatuarı’nda opera sanatçısı olmak için okudu. Gelecekte müziğin peşinden gitmeyi planlıyor ama aynı zamanda başka planları da var. Henüz yolun başında olmasına rağmen basamakları hızlı bir şekilde geçiyor. Örnek aldığı isimler gibi sevilen bir sanatçı olmak istediğini de her fırsatta dile getiriyor. Şimdiden nasıl bir geleceğe sahip olacağını anlamak zor değil.

“O Ses Türkiye’de 4 Jüri Döndüreceğimi Tahmin Etmedim”

O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve dört jüriyi döndüren Doğan Cem “Sesim herkes için uygun değil diye düşünüyordum. Bu nedenle kendi en iyimi sunmak için çalıştım. Yarışmada finale kalmayı çok isterdim ama olmadı.” şeklinde açıklama yaptı. Bu yarışmadan sonra kitlesini daha da büyüten Doğan Cem, kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Yakın zamanda çıkarmayı düşündüğü yeni şarkısı ile de sevenlerinin heyecanını artırdı. Boş Laf ismiyle çıkacak olan şarkı 11 Mart tarihinde dinleyicilerin beğenisine sunulacak. Genç yeteneğin neler yapacağını ve şarkısı ile ne kadar beğeni toplayacağını şu anlık herkes merak ediyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir