Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe’de Transfer Hareketi

Fenerbahçe’de Transfer Hareketi

Haberler Z Haberler Z -
0

Üç büyük takımın ilk yarıda aldıkları kötü sonuçlar sonucu liderlik yarışından çok uzak olmaları futbol gündeminin bu sezonki en büyük konusu. Haliyle ara transfer sezonuna girilir girilmez bu takımların yapacakları hamleler de merak konusu oluyor. Üç büyüklerden lidere en yakın isim olan Fenerbahçe’nin yapacağı transferler de bunlar arasında. Fashionbet hem Avrupa’da hem de ligde alınan kötü sonuçlar Sarı Lacivertli takım taraftarlarını endişelendiriyor. Bu yüzden Fenerbahçe’de transfer hareketi ve haberleri oldukça yakın takip edilmekte. Ancak transfer operasyonlarını büyük bir gizlilikle gerçekleştiren ekibin gündeminde son olarak eski bir yıldızları yer alıyor.

Bu noktada şu an Sarı Lacivert takımın başında herhangi bir teknik direktör olmaması büyük bir soru işareti olarak yer alıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinden sonra ikinci kez takımın başına geçmiş olan Vitor Pereira ile yollarını ayırmıştı. Bu yüzden transferlerini yöneticiler ve izleme ekibiyle birlikte yürüten Fenerbahçe’nin ilk hedeflerinden birisi orta saha ve savunma bölgelerinde takıma yardımcı olacak eski bir isim. 2020 yılında 4,5 milyon Euro bedelle birlikte Çin Ligi takımı DL Pro’ya transfer olan Jailson’u tekrar takıma getirmek istiyorlar.

Ön libero pozisyonunda oynayan Jailson’un DL Pro ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak oyuncu bonservissiz olarak Sarı Lacivert takıma gelebileceğini iletmiş. 27 yaşındaki oyuncunun istenmesinin en büyük sebebi de ülke futbolunu biliyor olması ve bu yüzden uyum sorunu olmayacağı olarak düşünülebilir.

Fenerbahçe’nin İlk Yarı Karnesi

Ligin ilk yarısını 4.  bitiren Sarı Lacivert takım bu sıralamaya rağmen liderin tam 14 puan gerisinde bulunuyor. 19 maçta alının 9 galibiyet ve 5 beraberlik taraftarları hayal kırıklığına uğratmış durumda. Bu sonuçların asıl sorumlusu da deplasman maçları olarak görülüyor. Fashionbet giriş oynadığı 10 maçta 13 gol atıp 14 gol yemiş olan Fenerbahçe bu istatistiği evinde oynadığı 9 maçta 18 gol atıp 9 gol yiyerek dengelemiş gözükmekte. Ancak genel toplamdaki 8 gollük averaj oldukça endişelendirici bir durum. Takımın başında henüz bir teknik direktör olmaması da ikinci yarı başlamadan önce taraftarın aklındaki Fashionbetguncelgiris.com bir başka soru işareti olarak görülüyor.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir