Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Türkiye Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’na Almanya’da Hazırlanacak

Türkiye Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’na Almanya’da Hazırlanacak

Haberler Z Haberler Z -
0

Otelin Özellikleri

Türkiye Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na Almanya’da hazırlanacak. Milliler, hazırlık sürecini Barsinghausen’de bulunan Sporthotel Fuchsbachtal tesisinde gerçekleştirecek. Otel, Aşağı Saksonya Eyalet Futbol Federasyonu’nun sahibi olduğu ve spor akademisini de barındıran bir tesistir.

Tesiste, 93 oda, nizami ölçülerde birer doğal ve suni çim saha, bir küçük saha, kapalı spor salonu, fitness salonu ve kapalı havuz bulunmaktadır. Ayrıca tesiste bowling salonu gibi bir hobi alanı ve toplantı salonları da mevcuttur. Otelin kontrolünde ise otelden 5 kilometre uzaklıkta bulunan 4 antrenman sahası daha yer almaktadır.

Maçlara Kara Yoluyla Ulaşım

Milli Takım, Almanya’daki turnuvadaki maçlara kara yoluyla seyahat edecek. İlk maçlarını 18 Haziran’da Dortmund’da Play-Off C galibine karşı oynayacaklar ve ikinci maçlarını 22 Haziran’da Portekiz ile yine Dortmund’da yapacaklar. Grubun 3. maçında ise 26 Haziran’da Çekya ile Hamburg’da karşılaşacaklar. Barsinghausen, Dortmund ile Hamburg arasında yer aldığı için takım, maçlara seyahat etmek ve maç sonrası tesise dönmek için kara yolunu tercih edecektir. Bu sayede futbolcuların daha fazla dinlenme süresi olacak.

Sporthotel Fuchsbachtal, bugüne kadar birçok önde gelen milli takım ve kulübe kamp çalışmaları için ev sahipliği yapmış olmasıyla da dikkat çeken bir tesistir.

İlgili Yazılar