Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İYİ Parti Eski Üyesi Bahadır Erdem, CHP’ye Katıldı

İYİ Parti Eski Üyesi Bahadır Erdem, CHP’ye Katıldı

Haberler Z Haberler Z -
0

Bahadır Erdem’in CHP’ye Katılması

İYİ Parti eski Genel İdare Kurulu üyesi Bahadır Erdem, CHP’ye katıldı. Erdem’e rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı. Erdem, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdem’in Duyguları

Bahadır Erdem, “Neler hissediyorsunuz” sorusuna, CHP’nin bir neferi olduğu için ve Genel Başkanın davetiyle üye olabildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, Türkiye’de adaletin yerleşmesi, yargının bağımsız ve tarafsız olması, eşitlik, kadın hakları, laiklik ve bilimin ışığında gençlerin eğitimi için çalışacağını vurguladı.

Normalleşme Adımları

Erdem, “Özgür Özel’in siyasette başlattığı normalleşme adımlarına ne dersiniz” sorusuna, bu adımların çok önemli ve doğru olduğunu belirtti. Siyasetin farklı bir yöne evrildiğini ve Genel Başkanın kamuoyunu doğru bir şekilde yönlendirerek siyasete yön verdiğini ifade etti.

İYİ Parti’den Ayrılış

Erdem, “Kararınızda İYİ Parti’deki değişim etkili oldu mu?” sorusuna, “Ben İYİ Parti’den ayrılalı çok oldu” yanıtını verdi. CHP’de üst düzey bir görev alıp almayacağı sorusuna ise, “CHP’nin neferi olduğumuz zaman zaten üstünüzde fazlasıyla görev var. Bununla çok şeyler yapacağız” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir