Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. İngiltere’den Milano’ya Tek Gün Gezisi: Tren ile Uçaktan Daha Ekonomik

İngiltere’den Milano’ya Tek Gün Gezisi: Tren ile Uçaktan Daha Ekonomik

Haberler Z Haberler Z -
0

Manchester’dan Milano’ya Uygun Maliyetli Bir Macera

30 yaşındaki Dagmara Kedzierska, artan tren ücretleri nedeniyle İngiltere içinde ertelediği seyahati yerine yurtdışına çıkmaya karar verdi. Manchester’dan Londra’ya tek başına trenle seyahat etmek pahalıya mal olduğundan sadece 2 bin TL’ye Milano’ya uçmayı tercih etti.

Milano’da Unutulmaz Bir Gün

Sabah saat 10:50’de Milano’ya varan Kedzierska, kahvaltıda kahve ve taze kruvasan ile güne başladı. Ardından Como Gölü’nü görmek ve lezzetli bir pizza yemek için Varenna’ya giden trene binerek 243 TL harcadı.

Dönüşte Milano’ya geri dönen gezgin, Duomo’yu ziyaret etmek için 81 TL’lik metroya bindi. Turistik yerleri gezen Kedzierska, Malpensa havaalanına gitmek için 445 TL’lik trene atlayıp evine dönüş uçağına yetişti.

İşten İzin Almadan Keyifli Bir Gezi

Kedzierska, yurt dışı gezilerinin Birleşik Krallık’ta kalmaktan daha ekonomik olduğunu vurgulayarak, “Milano seyahatim uçuşlar, ulaşım, yiyecek ve içecekler dahil 8 bin TL’den daha az bir maliyete mal oldu. Bir günlüğüne yapılan yurt dışı gezileri, işten izin almadan keyifli bir kaçamak yapmamı sağladı” dedi.

Ayrıca yemeğe düşkünlüğünü de belirten Kedzierska, “Yurt dışına seyahat etmek, yeni yiyecekler denememe ve Birleşik Krallık’ta alışık olduğum sıradan yemeklerden farklı lezzetler tatmama olanak sağlıyor” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir