Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Manken Yeşim Erçetin’in Eşi Hakkındaki Açıklamaları Magazin Dünyasını Sarsıyor

Manken Yeşim Erçetin’in Eşi Hakkındaki Açıklamaları Magazin Dünyasını Sarsıyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Yeşim Erçetin’in Eşi Fevzi Kardeseci Hakkında Açıklamalar

Manken Yeşim Erçetin, Şubat 2022’de Miami’de iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenmiş ve Amerika’ya yerleşmişti. Ancak geçen ay eşinden şiddet gördüğünü belirtmiş ve boşanacağını açıklamıştı.

Ölüm Olayı ve Açıklamalar

Erçetin, önceki gün eşinin evde duş yaparken düşerek başını mermere çarptığını ve öldüğünü açıklamıştı. Ancak bugün ‘Aramızda Kalmasın’ adlı magazin programında sunuculara eşinin intihar ettiğini söyledi.

Erçetin, Fevzi’nin bir kardeşinin kendisine açıklama yapmama izni vermediğini söyleyerek, “Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde ilk ben buldum.” dedi.

Kardeşiyle görüştükten sonra intihar olayını açıklamaya karar verdiğini belirten Erçetin, “Sosyal medyada çıkan saçma iddialara karşı konuşmamız gerektiğini düşündüm.” ifadelerini kullandı.

Geçen salı akşamı eşiyle yaşadığı bir yemekte Fevzi’nin tuhaf açıklamalar yaptığını belirten Erçetin, “Gittikçe artan tuhaflığı beni korkutmaya başlamıştı. Doktora gitmesini istedim ama kabul etmedi. Ona destek olacağımı söyledim ama yine de bana ‘Gitmek istiyorum’ dedi.” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir