Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Van’ın Gevaş İlçesindeki Akdamar Adası Baharın Gelişiyle Renklendi

Van’ın Gevaş İlçesindeki Akdamar Adası Baharın Gelişiyle Renklendi

Haberler Z Haberler Z -
0

Kentin Turistik Değeri Akdamar Adası, Baharla Birlikte Canlandı

‘Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Akdamar Adası, badem ağaçlarının çiçek açmasıyla pembe ve beyaz renklere büründü. Karlı dağlar ve turkuaz mavisi göl manzarasıyla ada, 9 günlük bayram tatilinde ziyaretçilerini ağırladı.

Her Zaman Cazip Olan Akdamar Adası, Baharla Birlikte Büyüledi

Akdamar Adası, yılın her döneminde farklı manzaralarıyla ziyaretçilerini cezbetmektedir. Van Gölü’nün ve gökyüzünün maviliği ile çiçek açan badem ağaçlarıyla adanın doğal güzellikleri, ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor.

Ziyaretçilerin Gözdesi Haline Gelen Ada

Gevaş ilçesinden kısa bir tekne yolculuğu ile ulaşılan Ada, bayram tatilinde sadece kent sakinlerini değil, yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı haline geldi. Nisan ayının ortalarında başlayan çiçek açma dönemiyle adanın doğal güzellikleri, ziyaretçilerini kendine çekiyor.

Ziyaretçilerin Eşsiz Deneyimi

Akdamar Adası’nı ziyaret edenler, ağaçların çiçek açtığı, baharın renklerine bürünen manzarayı cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle ölümsüzleştiriyor. Ziyaretçilerden Kübranur Özer, adayı görmeyi çok istediklerini belirterek, “Herkesi bu atmosferi görmeye bekleriz” dedi.

Bayram tatili için gelen Cansu Özcan ise “Akdamar Adası’nda her yıl badem çiçekleri açıyor. Bu güzel atmosferi yaşamak istedik. Gerçekten de çok güzel görünüyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir