Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Pendikspor Süper Lig’de Zorlu Bir İlk Yarı Geçirdi

Pendikspor Süper Lig’de Zorlu Bir İlk Yarı Geçirdi

Haberler Z Haberler Z -
0

Pendikspor’un İlk Yarı Performansı

Pendikspor, tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükseldiği sezonda oynadığı 17 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Küme Düşme Tehdidi

Kırmızı-beyazlılar, topladığı 14 puanla 19. sırada küme düşme hattında bulunuyor. Süper Lig’in 1. haftasında Hatayspor mağlubiyetiyle lige başlayan Pendikspor, bu maçta ağlarında 5 gol gördü.

En Çok Gol Yiyen Takım

Pendikspor çıktığı 17 maçta ağlarında 39 gol gördü. Bu nedenle Pendikspor, 2023-2024 sezonunun ilk devresinde ligin en çok gol yiyen takımı oldu.

En Farklı Mağlubiyetler

Pendikspor, Hatayspor ve Çaykur Rizespor’a 5-1, Fenerbahçe’ye ise 5-0 yenildi. Bu skorlarla Pendikspor, ligdeki en farklı mağlubiyetleri aldı.

Ivo Vieira ile İyi Sonuçlar

Sezonun ilk 8 haftasında Osman Özköylü yönetiminde mücadele eden Pendikspor, bu maçları kazanamadı. Ancak Portekizli Teknik Direktör Ivo Vieira’nın göreve gelmesiyle takım, ilk 4 maçta 3 galibiyet aldı.

En Golcü Oyuncu

Erencan Yardımcı, Pendikspor’un en golcü oyuncusu oldu. 21 yaşındaki forvet, 17 maçta attığı 5 golle takımının en skorer ismi oldu.

En İstikrarlı Oyuncular

Pendikspor’un en istikrarlı futbolcusu Portekizli sol bek Nuno Sequeira oldu. 33 yaşındaki oyuncu, ligde oynanan 17 maçın tamamında 11’de başlayıp bin 516 dakika sahada kaldı.

İkinci Yarı Açılış Maçı

Pendikspor, ikinci yarıda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Bu maç, 5 Şubat Cuma günü saat 17.00’de Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir