Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bayram Yoğunluğu Türkiye Yollarını Doldurdu

Bayram Yoğunluğu Türkiye Yollarını Doldurdu

Haberler Z Haberler Z -
0

Tekirdağ-İstanbul Karayolunda Trafik Durma Noktasına Geldi

Türkiye’nin büyük bir çoğunluğunun 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yollarda olması, günü birlik tatilcilerin de etkisiyle Tekirdağ-İstanbul karayolunda trafik yoğunluğuna neden oldu. Ege Bölgesi ve Çanakkale istikametinden İstanbul’a geçmek isteyen sürücüler, Tekirdağ D-100 karayolunu tercih etti. Sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu hat safhaya ulaştı.

Kırıkkale’de “Kilit Kavşak”ta Bayram Yoğunluğu

43 ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale’de, bayram tatili dönüşündeki yoğunluk devam ediyor. Memleketlerine giden vatandaşların dönüş yolculuğunda Kırıkkale’de uzun araç kuyrukları oluştu. Kırıkkale-Ankara, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yollarında trafik yoğunluğu yaşanırken, polis ve karayolları ekipleri ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karabük’te 70 Kilometrelik Araç Kuyruğu

İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli rampalarında tek yönlü olarak bayram yoğunluğu yaşanıyor. Çerkeş’ten Gerede gişelerine kadar yaklaşık 70 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Bölgede Marmaraereğlisi, Yenice, Yeniçiftlik, Sultanköy kesimlerinde trafik yoğunlaştı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde ise trafik akıcı seyrederken, deniz yolunu tercih edenlerin sayısında artış yaşandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir