Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İçişleri Bakanı: Bayram Tatilinde 55 Kişi Hayatını Kaybetti, 7.331 Kişi Yaralandı

İçişleri Bakanı: Bayram Tatilinde 55 Kişi Hayatını Kaybetti, 7.331 Kişi Yaralandı

Haberler Z Haberler Z -
0

Bayram Tatilinde Trafik Kazalarında Kayıplar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde meydana gelen trafik kazaları hakkında bilgi verdi. Tatil süresince gerçekleşen 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini ve 7 bin 331 kişinin yaralandığını açıkladı.

Ankara ve İstanbul’a Giriş Yasağı

Bakan Yerlikaya, dönüş yolculuklarının başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğunu azaltmak için alınan tedbirlerden bahsetti. Ankara ve İstanbul’a kamyon, çekici ve tanker gibi araçların girişine yönelik sıkı önlemler alındığını duyurdu. Bu araçların belirlenen süreler arasında girişlerine izin verilmeyeceği ifade edildi.

Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Yerlikaya, trafikte aşırı hız yapmamaya, emniyet kemeri takmaya ve trafik kurallarına uymaya dikkat çekti. Trafik Polisleri ve Jandarma Trafiği’nin 24 saat boyunca denetimlerine devam ettiğini belirtti. Bayram tatilinin 7. gününde yaşanan 664 trafik kazasında 349.174 aracın denetlendiğini aktardı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Vatandaşlardan, trafik kurallarına uymaya ve dikkatli olmaya devam etmeleri çağrısında bulundu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir