Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Ünlü Yönetmen Sam Raimi’nin Eşi Gillian Greene’den Boşanma Kararı

Ünlü Yönetmen Sam Raimi’nin Eşi Gillian Greene’den Boşanma Kararı

Haberler Z Haberler Z -
0

Gillian Greene, Sam Raimi’den Ayrılmak İçin Mahkemeye Başvurdu

Los Angeles mahkemesinde çarşamba günü yaşanan olayda, 56 yaşındaki Gillian Greene, 64 yaşındaki eşi Sam Raimi’den boşanma talebinde bulundu. TMZ’nin belgelere dayanarak verdiği bilgiye göre, Greene’nin boşanma sebebi olarak aralarındaki “uzlaşmaz farklılıklar” olduğunu belirttiği öne sürüldü.

Çiftin Beş Yetişkin Çocuğu Var

17 Eylül 1993’te evlenen çiftin, Lorne Raimi, Henry Raimi, Emma Raimi, Dashiell Raimi ve Oliver Raimi isimli beş yetişkin çocukları bulunuyor. Greene, mahkemeye başvurusunda eşinden maddi destek talep etti.

Sam Raimi’nin Net Serveti 60 Milyon Dolar

Raimi’nin net servetinin 60 milyon dolar olduğu belirtiliyor. Mahkeme belgelerine göre, evlilik öncesi bir anlaşmanın bulunmadığı ifade edildi. Greene, gelecekteki varlıkların ve mülklerin bölünmesi konusunda mahkemeden karar alınmasını talep etti.

Uzun Yıllar Sonra Beklenmeyen Ayrılık

Sam Raimi ve Gillian Greene’in uzun yıllara dayanan ilişkilerinin sona ermesi, çevresinde “oldukça çarpıcı” bir ayrılık olarak nitelendirildi. Hollywood’da uzun yıllardır başarılı projelere imza atan Raimi’nin, özellikle “Örümcek Adam” serisindeki çalışmalarıyla tanındığı biliniyor. Raimi, Tobey Maguire ile birlikte ünlü serinin ilk üç filmini yönetmişti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir