Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Çaykur Rizespor’un İngiliz Yıldızı Jonjo Shelvey: “Liderlik Doğamda Var”

Çaykur Rizespor’un İngiliz Yıldızı Jonjo Shelvey: “Liderlik Doğamda Var”

Haberler Z Haberler Z -
0

Jonjo Shelvey, Rize’deki Futbol Ortamından Memnun

Çaykur Rizespor’un İngiliz oyuncusu Jonjo Shelvey, Türkiye’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Rize’deki futbol ortamının kendisi için çok değerli olduğunu vurguladı. Deneyimli orta saha oyuncusu, Rize’deki genç ve dinamik takımda liderlik yapmanın kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Genç Takımda Liderlik Yapmanın Keyfi

Shelvey, genç bir takımda liderlik yapmanın kendisini heyecanlandırdığını ve bu doğrultuda sahada her zaman en iyisini vermeye ve sorumluluk almaya çalıştığını dile getirdi. Takım arkadaşlarıyla uyumlu bir kimya oluşturduklarını belirten Shelvey, birlikte başarılı işlere imza attıklarını söyledi.

Avrupa Yarışındaki Hedefler

Çaykur Rizespor’un Avrupa yarışı içinde kalmaya çalıştıklarını belirten Shelvey, takım olarak maç maç düşündüklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya odaklandıklarını ifade etti. Kendisinin de buraya Avrupa kupalarına götürmek için geldiğini ve bu hedefe ulaşamazsa kendi adına işini doğru yapamamış sayacağını söyledi.

Gelecek Sezon ve Türk Futbolu Hakkındaki Görüşleri

Jonjo Shelvey, Çaykur Rizespor’da iyi bir sezon geçirdiğini ve kulüp ile gelecek sezonla ilgili planların şekillenmeye başladığını belirtirken, Türk futbolunda Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerde yetenekli genç oyuncuların olduğunu ifade etti. Ayrıca, Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’un dikkatini çektiğini ve genç oyuncunun parlak bir kariyere sahip olabileceğini söyledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir