Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe, Beşiktaş’ı 3-1 Yendi

Fenerbahçe, Beşiktaş’ı 3-1 Yendi

Haberler Z Haberler Z -
0

Fenerbahçe, derbi maçında galip geldi

Fenerbahçe, Türkiye Süper Lig’deki derbi maçta Beşiktaş’a 3-1 galip geldi. Tüpraş Stadı’nda oynanan maçta Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Dusan Tadic’in attığı gollerle üstünlük sağladı.

Rıza Çalımbay 18 yıl sonra yine kaybetti

Beşiktaş’ın teknik direktörü Rıza Çalımbay, 18 yıl sonra derbi maçta kaybetti. Son derbisini 18 yıl önce, 2005 yılında Fenerbahçe’ye karşı oynayan Çalımbay, bu kez de mağlup ayrıldı.

Beşiktaş yeni stadında Fenerbahçe’ye ilk kez kaybetti

Beşiktaş’ın yeni stadında Fenerbahçe’ye lig maçında ilk kez kaybettiği maçta Fenerbahçe, üstünlüğü elde etti. Daha önce evinde Fenerbahçe’yi 2 kez mağlup eden Beşiktaş, bu kez galip gelemedi.

Mert Günok penaltı kurtardı

Beşiktaş’ın kalecisi Mert Günok, Dusan Tadic’in penaltı vuruşunda gole izin vermedi. Mert, penaltıyı kurtararak takımının maçta kalmasını sağladı.

Beşiktaş bu sezonki 3 derbide de mağlup oldu

Beşiktaş, bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı derbi maçlarında mağlup oldu. Bu maçlar Beşiktaş’ın zorlu bir sezon geçirdiğini gösterdi.

Tayfur Bingöl’ün kırmızı kartı VAR’dan döndü

Beşiktaş’ın oyuncusu Tayfur Bingöl’ün gördüğü kırmızı kart, VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Hakem, pozisyonu tekrar izledikten sonra Tayfur’a sarı kart gösterdi.

Derbi maçı sık sık durakladı

Derbi maçı, oyuncuların yaşadığı sakatlıklar ve VAR incelemeleri nedeniyle sık sık durakladı. İlk yarıda 6 dakika, ikinci yarıda ise 11 dakika uzatma oynandı.

İlgili Yazılar