Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Üniversite Mezunu Leyla Aladağ, Köyde Voleybol Kursları Düzenliyor

Üniversite Mezunu Leyla Aladağ, Köyde Voleybol Kursları Düzenliyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Leyla Aladağ, Köyünde Sporcu Yetiştiriyor

‘Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olan Leyla Aladağ, 2 yıl önce mezun olduğu fakülteden sonra köyüne dönerek voleybol kursları düzenlemeye başladı. Kamu Personel Seçme Sınavı’na hazırlanırken zamanını köydeki çocukların gelişimine adamaya karar veren Aladağ, köyünde voleybol sahası oluşturdu.

Voleybol Yeteneği Olan Gençleri Profesyonel Takımlara Hazırlıyor

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kurs açılmasını sağlayan Aladağ, köylülerin de yardımıyla boş arazide voleybol sahası oluşturdu. Burada düzenlediği kurslarla köydeki kız ve erkek çocukları voleybol oynamaya teşvik eden Aladağ, gençleri profesyonel takımların altyapılarına hazırlıyor.

Kurslar Köyde İlgi Görüyor

Her gün düzenli antrenmanlar yapan gençlerin ilgisinin arttığını belirten Aladağ, kursun başladığı günden bu yana katılımın sürekli arttığını ve kış aylarında dahi devam ettiğini ifade etti. Aladağ, köydeki voleybol yeteneğine sahip onlarca çocuğun keşfedildiğini ve onları destekleyerek geliştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Aladağ, köy halkının da desteğiyle voleybol kurslarının köyde büyük bir heyecan yarattığını ve kızların da artık bu spor dalına ilgi gösterdiğini vurgulayarak, gençlere kurs sonunda sertifika verileceğini belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir