Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Paris Banliyölerinde Skuter Kazası: 19 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Paris Banliyölerinde Skuter Kazası: 19 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Haberler Z Haberler Z -
0

Aubervilliers’de Polis Kovalamacası Sonucu Ölümcül Kaza

Ulusal basında yer alan habere göre, Paris banliyölerinden Seine-Saint-Denis’e bağlı Aubervilliers’de meydana gelen trajik bir olayda, bir skuter sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı.

Ölü ve Yaralılar

Polisle yaşanan kovalamaca sırasında kontrolü kaybeden skuter, bir polis aracına çarptı. Kazada, skuterde bulunan 19 yaşındaki genç hayatını kaybederken, diğer yolcu ise bacağından yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

Kazaya Tanıklık

Görgü tanıklarından biri, polis aracının skuterin önünü keserek ölümcül kazaya neden olduğunu iddia etti. Çarpmanın ardından skuter sürücüsünün bir kamyonetin altına sürüklendiği belirtildi.

Geçmişte Benzer Olaylar

Fransa’da daha önce de benzer olaylar yaşanmıştı. Aralık 2023’te, skuterde seyahat eden 17 yaşındaki iki genç polis kovalamacasının ardından hayatını kaybetmişti. Ayrıca, Fransız polisi Nanterre’de 27 Haziran 2023’te, içinde 3 kişi bulunan araca ateş açarak 17 yaşındaki sürücü Nael M’yi öldürmüştü. Bu olaylar ülke genelinde protestolara neden olmuştu.

Soruşturma Başlatıldı

Aubervilliers’deki skuter kazasıyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Polis kovalamacalarının ve benzer ölümcül kazaların önüne geçebilmek için tedbirler alınması bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir