Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Doğu Anadolu’da Yağışlar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Doğu Anadolu’da Yağışlar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Haberler Z Haberler Z -
0

Malatya’da Etkili Olan Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti

Malatya’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, kentte büyük sorunlara yol açtı. Cadde ve sokaklar su altında kalırken, araçlar su birikintilerinde mahsur kaldı. İnönü Üniversitesi Yerleşkesi’ndeki kütüphanenin sular altında kalmasıyla birlikte, yayaların yürümesi oldukça zorlaştı. Suların tahliyesi için ekipler seferber oldu ve yağışın gece boyunca devam etmesi bekleniyor.

Şanlıurfa’da Dolu ve Sağanak Yaşamı Işıksız Bıraktı

Öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından doluya dönüşen yağış, Şanlıurfa’da hayatı olumsuz etkiledi. Kentteki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, Bozova ilçesinde bazı köy evleri sular altında kaldı. Tarım arazileri zarar gören bölgede ekipler su tahliyesi çalışmalarına başladı.

Van’da Hazırlıksız Yakalanan Vatandaşlar Sağanağın Etkisiyle Mücadele Ediyor

Van’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, yolları su altında bıraktı. Vatandaşlar yağışa hazırlıksız yakalanırken, araçlar su birikintileri nedeniyle ilerlemekte zorlandı. İpekyolu ilçesinde bir yolda çökme meydana gelirken, kamyonetin ön tekerleri çukura takıldı. Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri su birikintilerinin olduğu bölgelerde çalışma yürüterek vatandaşların yardımına koştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir