Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. YÖK Başkanı Erol Özvar, Antalya Diplomasi Forumu’nda Kültür ve Eğitim İşbirliklerini Anlattı

YÖK Başkanı Erol Özvar, Antalya Diplomasi Forumu’nda Kültür ve Eğitim İşbirliklerini Anlattı

Haberler Z Haberler Z -
0

YÖK Başkanı Erol Özvar, Antalya Diplomasi Forumu’nda kültür ve eğitim alanındaki iş birliklerinin önemine vurgu yaptı. Özvar, panelde yaptığı konuşmada iş birliklerinin ülkeler ve topluluklar arasındaki ilişkileri güçlendirdiğini belirtti.

Yabancı Öğrencilere Kucak Açtık

Eğitim vdasino ve kültür alanındaki iş birliklerini önemsediklerini vurgulayan Özvar, farklı ülkelerden gelen yabancı öğrencilere üniversitelerde kucak açtıklarını söyledi. Kendi kültürlerini tanıtma imkanı bulan öğrencilerin Türkiye’de edindikleri bilgilerle ülkeleri arasında köprü olduğunu ifade vdasino giriş etti.

Ülkeler Arasında İş Birliğini Güçlendirdi

Özvar, Türkiye’nin Türk devletleriyle kurduğu üniversite iş birlikleriyle kültürel, bilimsel ve teknolojik alanda iş birliğini artırdığını belirtti. Akademik alanda yapılan iş birliklerinin ülkeler arasındaki ilişkileri güçlendirdiğini vurguladı.

Özvar, Arap vdasino twitter ülkeleriyle de iş birliği yaptıklarını ve bu çalışmaların Orta Doğu’daki ilişkilere olumlu katkı sağladığını dile getirdi. Özvar, panelde katılımcıların sorularını da yanıtladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir