Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Avustralyalı Aktris Kidman’ın Samimi Açıklamaları

Avustralyalı Aktris Kidman’ın Samimi Açıklamaları

Haberler Z Haberler Z -
0

Kidman Özel Hayatı ve İlişkiler Hakkında Konuştu

56 yaşındaki Avustralyalı aktris Kidman, Nisan 2024 sayısının kapak yıldızı olarak öne çıktı. Kidman, özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu ve 1.500 £ değerindeki Dolce & Gabbana iç çamaşırıyla poz verdi.

Derin ve Samimi İlişkilerinden Bahsetti

Kidman, hayatındaki insanlarla dolu bir yaşam sürdüğünü ve sevdiklerinden aldığı tatmini vurgulayarak şunları söyledi: “Sevdiğim insanlarla çok dolu bir hayatım var. Kız evlat yetiştiriyorum. Ben bir eşim, ben bir en iyi arkadaşım. Ben bir kız kardeşim, ben bir teyzeyim. İnsanlarla derin ve samimi ilişkilerim var.

Kidman’ın Önem Verdiği Değerler

Kidman, hayatın anlamının, geride bıraktıklarımıza, kimleri geride bıraktığımıza, bunu nasıl yaptığımıza ve buna duyduğumuz saygıya odaklanmak olduğunu belirterek, “Ve bana göre hayatın anlamı budur – ve sonra geride ne bıraktığımıza, kimi geride bıraktığımıza, bunu nasıl yaptığımıza ve buna olan saygı duygumuza dikkat etmek.” şeklinde konuştu.

Kidman’ın Sonraki Projesi ve Minnettarlığı

Kidman’ın bir sonraki projesi Amazon dizisi “Expats”te oğlu Hong Kong’da kaybolan bir annenin rolünü oynamak. Dört çocuk annesi Kidman, bu zorlu rolü olsa da kariyerinin kendisine hayat dersleri öğrettiği için minnettar olduğunu ifade etti.

Kidman’ın Hayattan Aldığı Zevk ve Dersler

Kidman, işinin ona ağır, garip, olağanüstü, tuhaf, güzel ve derin duygusal manzaraları keşfetme imkanı tanıdığını ve bunun hayatı, duyguları hissetmenin ne demek olduğunu keşfetme kararlılığından kaynaklandığını belirtti. Ünlü aktris, müzisyen kocası Keith Urban ve iki ergen kızı Sunday ve Faith ile birlikte ABD’de Tennessee’de yaşamaktan ve topluluk projelerine katılmaktan zevk aldığını söyledi.

“İşimle, kim olduğumla ilgili olmayan bir şeyin parçası olmayı seviyorum. Sadece dünyada olan bir vatandaş. Ve bunu yaptığım zaman çocuklarım da bunu seviyor” diyen Kidman’ın açıklamaları hayranları tarafından ilgiyle karşılandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir