Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Cillian Murphy’nin Saçı 6 Bin Pound’a Satışta!

Cillian Murphy’nin Saçı 6 Bin Pound’a Satışta!

Haberler Z Haberler Z -
0

Cillian Murphy’nin Tutam Saçı Satışa Çıktı

Oppenheimer filmiyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Cillian Murphy‘nin bir tutam saçı satışa çıktı. Peaky Blinders setinde alınan saçlar, 6 bin pound (yaklaşık 238 bin lira) karşılığında satılması bekleniyor.

Peruk Yapımı İçin Alınan Saç Örneği

Murphy’nin dizide kullandığı peruğun mükemmel bir şekilde saçıyla uyumlu olabilmesi için peruk yapımcısı tarafından ünlü oyuncudan bir tutam saç alınmıştı. Saç örneği şimdi Paul Fraser Collectibles tarafından 6 bin pound karşılığında satılıyor.

Murphy’nin Kariyerindeki Başarılar

Oppenheimer‘daki rolüyle Oscar’larda “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün en güçlü adaylarından biri olan Murphy, BAFTA’da “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanarak Altın Küre’ye aday gösterildi. Bir hatıra uzmanı, Cillian Murphy’nin saçlarının değerinin artabileceğini belirtti ve ünlü kişilerin saçları için büyük bir pazar olduğunu vurguladı.

Diğer Ünlülerin Saçlarıyla Birlikte Satışta

Murphy’nin saçları Paul Fraser Collectibles tarafından satılan tek ünlü saç değil. Ayrıca ABD’li pop yıldızı Justin Bieber’ın ve Marilyn Monroe’nun JFK’ye doğum günü şarkısı söylediği geceden kalma bir tutam saç da satışta.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir