Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. İsrailli Aktris Gal Gadot, Bebeğinin Doğumunu Duyurdu

İsrailli Aktris Gal Gadot, Bebeğinin Doğumunu Duyurdu

Haberler Z Haberler Z -
0

Gal Gadot, Instagram’da Bebeğiyle Çekildiği Fotoğrafı Paylaştı

’38 yaşındaki İsrailli aktris Gal Gadot, doğum haberini Instagram hesabında duyurdu. Yeni doğmuş bebeğiyle çekildiği bir fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu, fotoğrafın altına “Güzel kızım hoş geldin. Hamilelik kolay olmadı ve atlattık. İbranice ‘ışığım’ anlamına gelen Ori ismine yakışır şekilde hayatlarımıza çok fazla ışık getirdin. Kalplerimiz şükranla dolu” notunu düştü. Eşi Jaron Varsano da fotoğrafta etiketlendi.

Doğum Haberi Hayranlarını Şaşırttı

Gadot, hamile olduğunu duyurmadığı için doğum haberi hayranlarını ve takipçilerini şaşırttı. Ünlü oyuncunun yeni doğan Ori dışında, Alma (12), Maya (6) ve Daniella (2) adlı üç kızı daha bulunuyor. Birçok ünlü, yorumlarda Gal Gadot’a tebriklerini iletti. Aaron Paul “Tebrikler!! Çok güzel” derken Lily Aldridge “Tebrikler” diye paylaşımda bulundu. Şarkıcı Vanessa Carlton da, “Mazal Tov, çok güzel” yorumunu yaptı.

“Her Zaman Genç Bir Anne Olmayı İstemişimdir”

2022’de InStyle dergisiyle yaptığı röportajda Gal Gadot, doğum hakkında coşkuyla konuştu ve her zaman “genç bir anne” olmayı istediğini belirtti. Gadot, “Doğum yapmaya genç yaşta başladım. Alma’ya hamile kaldığımda 25 yaşındaydım. Her zaman genç bir anne olmak istedim. Evet, üç çocuk. Şaka değil. Tanrı onları korusun ama bu çok iş” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir