Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. İstanbul’da Ramazan Bayramı’nda Toplu Taşıma Kalabalığı

İstanbul’da Ramazan Bayramı’nda Toplu Taşıma Kalabalığı

Haberler Z Haberler Z -
0

İstanbul’da Bayramın İkinci Gününde Toplu Taşıma Hatlarında Yoğunluk

İstanbul’un Güneşli Havası Vatandaşları Dışarıya Çıkardı. Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde güneşli havanın etkili olduğu İstanbul’da vatandaşlar dışarı çıkmayı tercih etti.

Ücretsiz Toplu Taşıma Araçları Kalabalığa Neden Oldu

Metro, Metrobüs, Otobüs, Marmaray ve Deniz Taşıtları Ücretsiz Oldu. Ancak bu durum, toplu taşıma araçlarında yoğunluğa sebep oldu. Bazı metrobüs, İETT ve tramvay aktarma istasyonlarında kalabalık gözlendi.

Yolcular Zor Anlar Yaşadı

Kalabalık Nedeniyle Zorlanan Yolcular, turnike bölgesinden metrobüse, metro veya otobüs duraklarına ulaşmaya çalışırken zor anlar yaşadı. Şirinevler Metrobüs Durağı’nda ve Yenikapı’da oluşan yoğunluk nedeniyle yolcular güçlük çekti.

Deniz Kenarları ve İskelelerde Yoğunluk

Bayram Gezisi İçin Deniz Kenarlarını Tercih Edenler, Zeytinburnu, Bakırköy ve Kadıköy sahilinde yoğunluğa neden oldu. Adalar’a gitmek isteyenler de Kadıköy İskelesi’nde vapura binmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Gerginliklerin Yaşandığı Anlar

Seferlerde Yaşanan Gerginlikler. Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Beşiktaş, Kadıköy-Üsküdar-Ortaköy iskelelerinde ve Eminönü’ndeki vapur iskelelerinde yoğun kalabalık oluşurken, yolcular arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir