Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Michael Jackson’ın Mirasına İlişkin Aile İçi Anlaşmazlık

Michael Jackson’ın Mirasına İlişkin Aile İçi Anlaşmazlık

Haberler Z Haberler Z -
0

Michael Jackson’ın Vefatının Ardından Oluşan Miras Anlaşmazlığı

2009 yılında vefat eden popun kralı Michael Jackson, 50 yaşındayken aramızdan ayrılmıştı. Ancak arkasında devasa bir servet bırakan ünlü sanatçının mirası üzerinde aile içinde yaşanan anlaşmazlık gündeme geldi.

Bigi Jackson’ın Hukuki Mücadelesi

Michael Jackson’ın annesi Katherine’in, 55 milyon doların üzerinde miras aldığı biliniyor. Ancak son zamanlarda, Jackson ailesi arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Michael Jackson’ın en küçük oğlu Bigi Jackson, büyükannesinin belirli bir hukuki anlaşmazlığı finanse etmek için mirası kullanmasını engellemek için hukuki adımlar attı.

Bigi Jackson, Katherine’in plak şirketi Sony ile olan 600 milyon dolarlık katalog anlaşmasıyla ilgili bir hukuki mücadeleyi finanse etmek için mirasın kullanılmasına karşı çıkıyor. Genç Jackson’ın, mirasın kendisi ve kız kardeşi Paris için adil olmayacağını düşündüğü belirtiliyor.

Bigi Jackson’ın Yaşamı ve Tutumu

Genç Jackson, babasının ölümünden bu yana medyadan uzak bir yaşam sürmeyi tercih etti. 2021 yılında ise iklim krizi ile ilgili dünya liderlerini harekete geçirmek amacıyla bir televizyon programına katılarak dikkatleri üzerine çekti.

Michael Jackson’ın mirasına ilişkin yaşanan bu aile içi anlaşmazlık ilerleyen günlerde nasıl bir sonuca varacak, merakla bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir