Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Fernando Santos Dönemi: Kötü Gidişat ve Kupa Ümitleri

Beşiktaş’ta Fernando Santos Dönemi: Kötü Gidişat ve Kupa Ümitleri

Haberler Z Haberler Z -
0

Fernando Santos’un Kötü Baştan Sonra Beşinci Teknik Adam Olarak Göreve Geldi

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in ardından Fernando Santos’un gelmesi beklenen başarıyı getirmedi. Gaziantep FK deplasmanındaki yenilgiyle Santos’un geleceği iyice tartışma konusu oldu.

Takımın Hücum Performansı Santos Döneminde Geriledi

Fernando Santos’un takımıyla ligdeki performansı da hayal kırıklığı yarattı. Takım, Santos döneminde hemen her hücum istatistiğinde gerileme yaşadı. Özellikle gol atma konusunda ciddi sıkıntılar yaşandı.

Kupa Şampiyonluğu Avrupa Ligi İçin Büyük Önem Taşıyor

Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde Türkiye Kupası’nda iyi bir performans sergiliyor. Eyüpspor, Antalyaspor ve Konyaspor’u eleyerek yarı finale yükselen ekip, Trabzonspor-Karagümrük galibiyle finalde karşılaşacak. Kupa şampiyonluğu, Avrupa Ligi’ne katılma açısından büyük önem taşıyor.

Fernando Santos’un Zorlu Fikstürü

Beşiktaş, ligde lider Galatasaray’ın 32 puan gerisine düşerken kalan haftalarda Fenerbahçe, Antalyaspor, Başakşehir ve Alanyaspor gibi güçlü rakiplerle karşılaşacak. Fernando Santos’un takımı için tutunacak bir dal ise Türkiye Kupası şampiyonluğu olabilir.

Fernando Santos’un Acı Tablosu

69 yaşındaki tecrübeli hoca, maç başına 1.4 gibi düşük bir puanda kalarak Beşiktaş’ı istenilen noktaya taşıyamadı. Önceki hocalarının performanslarını aratan Santos’un geleceği belirsizliğini koruyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir