Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Konuştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Konuştu

Haberler Z Haberler Z -
0

Opsiyonlar ve Tepkiler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son dönemde yaşanan olaylara geniş çaplı tepki verilmesi adına dün olağanüstü genel kurula gitti. Koç, yapılan görüşmelerde en az tercih edilen opsiyonun ligden çekilmek olduğunu belirtti ve bu opsiyonun üç ay sonraki genel kurula kadar masadan kaldırıldığını açıkladı.

Maç ve Futbolcular

Futbolcuların devam etme görüşünde olduğunu belirten Ali Koç, Dzeko, Tadic ve Mert Hakan’a seslenerek, “Ne yapacaksanız yapın ve o kupayı bize getirin!” dedi. Süper Kupa maçına çıkmama veya U19 Takımı ile çıkma opsiyonunun gündemde olduğunu dile getirdi.

Güvenlik ve İçişleri Bakanlığı

Trabzonspor maçında yaşananları organize bir durum olarak nitelendiren Koç, İçişleri Bakanlığı’nın gereken soruşturmayı yapıp yapmayacağını takip edeceklerini vurguladı. Güvenlik zafiyeti konusunda ciddi uyarılarda bulunarak, kamu görevlilerinin gereken güvenliği sağlamamış olabileceğini ifade etti.

Yönetim Yetkileri

Olağanüstü genel kurulda alınan kararlar arasında, yönetimin yetkilerinin belirlendiği dört maddelik eylem planı yer aldı. Bu kararlar arasında, Süper Kupa müsabakasına çıkmama veya U19 Takımı ile katılma opsiyonu da bulunuyor.

Ali Koç’tan Erden Timur’a ve Futbolculara Mesajlar

Oturum sırasında Ali Koç, Galatasaray A.Ş Başkanvekili Erden Timur’a dikkat çekerek, “Sen camianda popüler olabilirsin ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince” ifadelerini kullandı. Ayrıca, futbolcu Osayi Samuel’a tribünlerden büyük alkış geldi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir