Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral’dan Sert Açıklama

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral’dan Sert Açıklama

Haberler Z Haberler Z -
0

Taner Saral, Fenerbahçe Maçı Öncesi Tepkisini Sert Bir Dille Dile Getirdi

Trabzonspor’un Başkan Yardımcısı Taner Saral, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Papara Park’ta sert bir açıklama yaptı. Saral, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki’nin Trabzonspor’a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

Saral: “Şampiyonun Kim Olacağı Trabzonspor’u İlgilendirmiyor!”

Başkan Yardımcısı Taner Saral, yaptığı açıklamada, “Şampiyonun kim olacağı, kendi hedefleri doğrultusunda mertçe ve emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’un umurunda değil” ifadesini kullanarak Fenerbahçe yöneticisine yanıt verdi.

Trabzonspor’u Baskı Altına Almak İsteyenlere Sert Çıkış

Saral, Fenerbahçe yöneticisinin Trabzonspor maçı öncesinde yaptığı “Şapkadan tavşan çıkartma” ifadesine tepki göstererek, bu tür baskı ve manipülasyon girişimlerine izin vermeyeceklerini vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’na Çağrı

Trabzonspor’un yıllardır hakem hataları yüzünden mağdur olduğunu belirten Saral, Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunarak adaletin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Saral’dan Hakemlere ve VAR’a Uyarı

Taner Saral, açıklamasında hakemlere ve VAR’a da uyarılarda bulunarak, baskı altında kalmamaları gerektiğini ve adaletli bir şekilde maçları yönetmeleri gerektiğini belirtti.

Adaletin Dışına Çıkılmaması İsteniyor

Trabzonspor camiasının adaletin dışına çıkılmamasını ve maç sonuçlarının hakem kararlarıyla etkilenmemesini talep ettiğini vurgulayan Saral, tüm futbol kamuoyunu bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir